Rulada de spanac cu salam si parmezan

Printeaza

Rulada de spanac cu salam si parmezan din: unt, făină, lapte, oua, praf de copt, spanac, sare, piper, chivas, salam, crema de branza, parmezan.

Ingrediente:

  • 100 g unt
  • 90 g făină
  • 500 ml lapte
  • 6 ouă
  • 100 g spanac
  • 5 g praf de copt
  • sare şi piper negru proaspăt măcinat

Ingredinete pentru umplutura:

  •  50 g chives, tocate fin
  • 100 g salam, tăiat fin
  • 80 g parmezan ras
  • 250 g cremă de brânză
  • piper negru proaspăt măcinat

 

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 200 °C. Tapetează o tavă cu unt şi foaie de copt. încălzeşte untul într-o oală, adaugă făina şi amestecă până obţii o pastă fină. Adaugă laptele, sare şi piper şi amestecă bine. Lasă pe foc până când se formează un sos gros.

Separă ouăle şi amestecă gălbenuşurile în sosul alb, unul după altul. Bate albuşurile spumă, adaugă praful de copt şi amestecă.

Taie fin spanacul şi adaugă albuşurile şi spanacul în sosul alb. Toarnă amestecul în tavă şi coace timp de 15-20 minute. Cum prepari umplutura: adaugă chives, salamul şi parmezanul în cremă.

Asezonează cu piper întinde amestecul de brânză pe ruladă şi ruleaz-o uşor

 

Rulada de spanac cu salam si parmezan

Rulada_de_spanac_cu_salam_si_parmezan

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.