Rulada de somon cu sparanghel din: gelatina, suc de lamaie, supa de peste, unt, ceapa, pastrav afumat, smantana, crema de branza, albus de ou, spanac, sparanghel, somon afumat. Ingrediente: 15 ml gelatină sucul de la 1 lamaie 105ml supa de peste 50g unt 2 cepe, tocate 225 g file de pastrav afumat 105ml smantana 225 g […]
Rulada cu spanac, somon si branza
PrinteazaRulada cu spanac, somon si branza din: oua, spanac, smantana, faina, praf de copt, piper, brânză de vaci, telemea, somon afumat.
Ingrediente:
- 4 ouă
- 300 g spanac congelat
- 100 g smântână
- 75 g făină
- 1 plic praf de copt
- piper
Pentru umplutura:
- 75 g smântână
- 100 g brânză de vaci
- 200 g telemea rasă
- 150 g somon afumat
Mod de preparare:
Mixfează gălbenuşurile cu smântână. Adaugă spanacul fiert; separat în apă cu sare şi scurs foarte bine. încorporează treptat făina amestecată cu praful de copt şi albuşurile bătute spumă.
Toarnă compoziţia într-o tavă unsâ cu unt şi tapetată cu hârtie de copt. Coace la cuptor, carri 15 minute.
După ce s-a răcorit, întinde deasupra brânzeturile ames- teccjte cu smântână şi sare. Aşază deasupra feliile de somoni.
Rulează uşor, strânge cu palmele şiîndepărtează hârtia de copt. Acoperă cu folie şi lasă la rece 30 de minute.
Taie rulada în felii mai groase.
Rulada cu spanac, somon si branza
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulada aperitiv cu somon
Rulada aperitiv cu somon din: crema de branza, somon, sare, marar, lipii. Ingrediente: 3 lipii 150 g cremă de brânză mărar 6 felii somon afumat 1 praf de sare Mod de preparare: Încălzeşti uşor lipiile. Freci crema de brânză cu sarea şi mărar tocat, după gust. Ungi lipiile cu brânză, apoi aşezi câte 2 […]
Pofta buna!