Rulada de spanac cu somon si crema de branza
PrinteazaRulada de spanac cu somon si crema de branza din: spanac, oua, smantana, faina, unt, sare, piper, somon, crema de branza.
- 1/2 kg spanac
- 4 oua
- 200 ml smantana
- o lingura faina
- 25 g unt
- sare
- piper
pentru umplutura:
- 400 g somon
- 300 g crema de branza
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se topeşte untul şi se pune spanacul pentru 3 minute. Se trage apoi de pe foc, se adaugă smântână, gălbenuşurile şi făina. Se amestecă potrivind gustul de sare si piper.
Se mixează amestecul de spanac si se bat albuşurile spumă. Se adaugă apoi în mixtura de spanac.
In tava de copt a aragazului se aşterne hârtie de copt, se toarnă aluatul de spanac şi se întinde uniform. Se coace 15 minute. Se scoate pe o hârtie de copt şi se rulează, lăsând să se răcească în acest fel.
Se derulează rulada, se umple cu cremă de brânză peste care se aşază somonul. Se transferă într-o folie alimentară care se rulează strâns la capete şi se lasă la frigider de pe o zi pe alta.
Rulada de spanac cu somon si crema de branza
Pofta buna!
Cam verde rulada asta :)))
A iesit buna rulada cu spanac si somon?