Rulada cu branza de vaci si marar din: lapte, oua, margarina, faina, branza de vaci, marar verde, sare. Ingredinte: 625 ml lapte 4 oua mari 150 gr. margarina 150 gr. faina 400 gr branza vaci bine stoarsa, grasa marar verde sare Mod de preparare Se pune laptele la fiert impreuna cu margarina. Cind fierbe, […]
Ruladă cu spanac, sunca si branza
PrinteazaRuladă cu spanac, sunca si branza din: spanac, cascaval, ou, morcovi, branza, sunca, marar, sare, piper, masline.
Ingrediente:
- 600 g spanac
- 50g faina
- 6 oua
- 3 morcovi mari
- 200 g branza de orice fel
- 150 g sunca feliata
- marar
- sare
- piper
- 50 g masline
Mod de preparare:
Spanacul îl speli şi îl pui la fiert în apă cu sare, după care îl strecori bine şi îl toci.
După ce se răceşte, îl amesteci foarte bine cu ouale, faina şi-l condimentezi cu sare şi piper.
Pui într-o tavă hârtie de copt, aşezi spanacul, iar deasupra presari caşcavalul.
Dai tava la cuptor până se topeşte caşcavalul, trebuie doar să prindă puţină culoare, după care laşi să se răcească.
Intre timp, razi morcovii şi îi pui într-o cratiţă pe foc, până fierb, apoi îi scurgi bine şi îi laşi să se răcească. Scoţi preparatul din tavă, cu tot cu hârtia de copt.
Deasupra aşezi feliile de şuncă, peste şuncă presari brânza rasă, iar peste ea morcovul.
Rulezi, ajutându-te de hârtia de copt, treci ruloul pe o folie, apoi îl împachetezi, întâi în folie, apoi în staniol.
Laşi rulada câteva ore, după care o poţi tăia felii şi o serveşti cu măsline.
Ruladă cu spanac, sunca si branza
Pofta buna!
Rulada de carne de porc cu mirodenii
Rulada de carne de porc cu mirodenii din: carne de porc, apa, sare, piper, usturoi, boia de ardei dulce, foaie de dafin. Ingrediente: carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra) doua cani de apa sare piper macinat usturoi boia de ardei dulce foaie de dafin Mod de preparare Se face un […]
Imi dai si mie din rulada cu sunca si branza?