Rulada cu spanac si sunca
PrinteazaO rulada cu spanac si sunca din: oua, faina, margarina, apa, sare, sunca, spanac, margarina, ceapa verde, cascaval, sare si piper.
- 5 oua
- 9 linguri cu faina
- 150 g margarina/unt
- 250 ml apa
- sare
pentru umplutura:
- 8 felii de sunca
- 300 g spanac proaspat
- 1 lingurita cu margarina/unt
- 2 fire de ceapa verde
- 50 g cascaval ras
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune pe foc apa, margarina şi un praf de sare. Când grăsimea s-a topit, dă deoparte şi pune făina şi ouăle. Toarnă compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi dă-o la cuptorul încins până ce se rumeneşte foaia de ruladă. Pentru umplutură, încinge margarina/untul şi căleşte ceapa.
Pune spanacul crud şi lasă până se înmoaie frunzele. Sărează şi piperează la final. Aşază şunca pe foaia de ruladă, presară caşcavalul şi pune spanacul călit. Rulează şi dă la cuptor zece minute. Serveşte-o caldă sau rece.
Rulada cu spanac si sunca
Pofta buna!