Rulada cu spanac si sunca

Printeaza

O rulada cu spanac si sunca din: oua, faina, margarina, apa, sare, sunca, spanac, margarina, ceapa verde, cascaval, sare si piper.

Ingrediente:Rulada cu spanac si sunca

  • 5 oua
  • 9 linguri cu faina
  • 150 g margarina/unt
  • 250 ml apa
  • sare

pentru umplutura:

  • 8 felii de sunca
  • 300 g spanac proaspat
  • 1 lingurita cu margarina/unt
  • 2 fire de ceapa verde
  • 50 g cascaval ras
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune pe foc apa, margarina şi un praf de sare. Când grăsimea s-a topit, dă deoparte şi pune făina şi ouăle. Toarnă compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi dă-o la cuptorul încins până ce se rumeneşte foaia de ruladă. Pentru umplutură, încinge margarina/untul şi căleşte ceapa.

Pune spanacul crud şi lasă până se înmoaie frunzele. Sărează şi piperează la final. Aşază şunca pe foaia de ruladă, presară caşcavalul şi pune spanacul călit. Rulează şi dă la cuptor zece minute. Serveşte-o caldă sau rece.

Rulada cu spanac si sunca

Rulada cu spanac si sunca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.