Rulada speciala cu peste
PrinteazaO reteta simpla de rulada speciala cu peste din: cartofi, branza de vaci, peste, ardei gras, patrunjel, branza rasa si putin iaurt.
- 1 kg cartofi
- 250 g brânză de vaci
- 600 g peşte
- 2 linguri ardei gras verde
- 1 lingură pătrunjel tocat mărunt
- 3 linguri brânză rasă
- puţin iaurt
Mod de preparare:
Se fierb cartofii în coajă, se lasă să se răcească, se curăţă şi se amestecă bine cu brânza dulce, subţiată înainte cu puţin iaurt. Se amestecă până ce aluatul nu se mai lipeşte de degete şi se întinde pe o hârtie bine unsă cu grăsime.
Se amestecă peştele fiert, tocat mărunt, fară oase, capete, cozi, aripioare şi pieliţe, cu pătrunjelul şi ardeiul tocat şi se întinde peste aluat. Se presară brânza rasă şi se rulează. Se pune rulada în frigider şi se serveşte a doua zi, tăiată în porţii, cu o garnitură de vegetale.
Poftă bună!