Rulada cu branza de vaci si marar din: lapte, oua, margarina, faina, branza de vaci, marar verde, sare. Ingredinte: 625 ml lapte 4 oua mari 150 gr. margarina 150 gr. faina 400 gr branza vaci bine stoarsa, grasa marar verde sare Mod de preparare Se pune laptele la fiert impreuna cu margarina. Cind fierbe, […]
Rulada de sunca cu broccoli si patrunjel
PrinteazaRulada de sunca cu broccoli si patrunjel din: şuncă presată, broccoli, margarină sau unt, făină, lapte, sare, piper alb, nucsoara, frunze de pătrunjel
Ingrediente:
- 8 felii şuncă presată
- 250 g broccoli
- 150 g margarină sau unt
- 1 lingură făină
- 100 ml lapte
- sare
- piper alb măcinat
- nucşoară
- 1 legătură mică frunze de pătrunjel
Mod de preparare:
Desfaci bucheţele broccoli şi le pui la fiert pentru 5 minute. Când se înmoaie, le scoţi în strecurătoare, le treci prin jet de apă rece şi le laşi să se scurgă. Zdrobeşti bucheţelele de broccoli cu furculiţa.
Topeşti margarina într-o cratiţă şi presari făina cernută. Stingi cu laptele pe care îl torni treptat, amestecând energic după fiecare adăugare, până când se îngroaşă sosul.
Sărezi şi condimentezi sosul după gust, stingi focul şi încorporezi bucheţelele de broccoli zdrobite.
După ce s-a răcit pasta de broccoli, o repartizezi în mod egal pe feliile de şuncă.
Intinzi pasta, presari pătrunjel fin tocat şi rulezi strâns, apoi prinzi cu scobitori, ca să nu se desfacă.
Păstrezi ruladele în frigider, acoperite cu folie de plastic, până în momentul servirii.
Rulada de sunca cu broccoli si patrunjel
Pofta buna!
Rulada cu branza de vaci si marar
Imi place rulada asta