Rulada de sunca cu broccoli si patrunjel

Printeaza

Rulada de sunca cu broccoli si patrunjel din: şuncă presată, broccoli, margarină sau unt, făină, lapte, sare, piper alb, nucsoara, frunze de pătrunjel

 

Ingrediente:

  • 8 felii şuncă presată
  • 250 g broccoli
  • 150 g margarină sau unt
  • 1 lingură făină
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper alb măcinat
  • nucşoară
  • 1 legătură mică frunze de pătrunjel

Mod de preparare:

Desfaci bucheţele broc­coli şi le pui la fiert pentru 5 minute. Când se înmoaie, le scoţi în strecu­rătoare, le treci prin jet de apă rece şi le laşi să se scurgă. Zdrobeşti buche­ţelele de broccoli cu furculiţa.

Topeşti margarina într-o cratiţă şi presari făina cer­nută. Stingi cu laptele pe care îl torni treptat, ames­tecând energic după fie­care adăugare, până când se îngroaşă sosul.

Sărezi şi condimentezi sosul după gust, stingi focul şi încorporezi bucheţelele de broccoli zdrobite.

După ce s-a răcit pasta de broccoli, o repartizezi în mod egal pe feliile de şuncă.

Intinzi pasta, pre­sari pătrunjel fin tocat şi rulezi strâns, apoi prinzi cu scobitori, ca să nu se desfacă.

Păstrezi ruladele în frigi­der, acoperite cu folie de plastic, până în momentul servirii.

 

Rulada de sunca cu broccoli si patrunjel

Rulada_de_sunca_cu_broccoli_si_patrunjel

Pofta buna!

 

 

 

 

Rulada cu branza de vaci si marar

Rulada cu branza de vaci si marar din: lapte, oua, margarina, faina, branza de vaci, marar verde, sare. Ingredinte: 625 ml lapte 4 oua mari 150 gr. margarina 150 gr. faina 400 gr branza vaci bine stoarsa, grasa marar verde sare   Mod de preparare Se pune laptele la fiert impreuna cu margarina. Cind fierbe, […]

 

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.