Rulada trio
PrinteazaO reteta delicioasa de rulada trio din: cotlet, antricot de vitel, cascaval, cabanos, gogosar, patrunjel, sare, piper si busuioc.
- 200 g cotlet
- 200 g antricot de vitel
- 200 g cascaval
- 1 cabanos
- 1 gogosar
- 1 legatura de patrunjel
- sare
- piper
- busuioc
Mod de preparare:
Bate fiecare bucata de carne ca la snitele. Condimenteaza-le pe ambele parti cu sare si piper.
Intr-un castron, amesteca cascavalul ras cu gogosarul taiat marunt si patrunjelul tocat fin.
Pune felia de cotlet, presara amestecul de cascaval, asaza antricotul de vitel si din nou cascavalul. La final, pune pieptul de pui si cabanosul.
Ruleaza cat mai strnas si inveleste rulada in folie de aluminiu. Lasa la cuptor, la foc moderat, cu putin apa, aproximativ o ora.
Rulada trio
Pofta buna!