Rulada cu varza rosie

Printeaza

Rulada cu varza rosie din: varza rosie, sare, otet, oua, piper si mustar.

Ingrediente:

  • 1 buc. varza rosie
  • sare
  • otet
  • 3 oua
  • piper
  • mustar

Mod de preparare:

Se curata varza si se stropeste fiecare frunza cu apa sarata, in care s-a diluat putin otet. Se da prin masina de tocat salamul, apoi se amesteca tocatura cu oul, piinea muiata in apa si bine stoarsa, sarea, piperul si mustarul.

Se pune putina umplutura pe fiecare foaie de varza, se ruleaza si se prinde cu o scobitoare. Intr-o cratita in care s-a topit margarina se pun la prajit bucatelele de slanina, 2-3 minute.

Ruladele se aseaza intr-o cratita, se adauga putina sare calda si se lasa sa fiarba inabusit. Cind se servesc se toarna peste ele bucatele de slanina prajita

 

Poftă bună!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.