Rulada cu verdeata proaspata din: ulei, faina, verdeata, ceapa, fulgi de ovaz. Ingrediente: 200 ml apă 100 ml ulei 300 g făină sare 4 legături verdeaţă tocată ceapa verde 50 ml ulei 3 linguri fulgi de ovăz Mod de preparare: Se face o foaie de aluat din 200 ml apă, 100 ml ulei, 300 […]
Ruladă cu verdeață
PrinteazaRuladă cu verdeață din: aluat, apa, ulei, faina, sare, spanac, stevie, loboda, ceapa verde, piper, ulei, fulgi de ovaz.
Ingrediente:
- aluat
- apa
- ulei
- faina
- sare
- verdeata tocata (spanac, stevie, loboda)
- ceapa verde
- piper
- ulei
- fulgi se ovaz
Mod de preparare:
Se face o foaie de aluat din 200 ml apă, 100 ml ulei, 300 g făină și sare; se lasă 15 min. la rece.
Pentru umplutură, se fierb în apă cu sare 4 legături verdeață tocată (spanac, ștevie, lobodă), ½ legătură ceapă verde tocată, piper și se lasă la răcit.
Se călesc apoi în 50 ml ulei, se adaugă 3 linguri fulgi de ovăz, se lasă să se răcească și se pune ½ legătură mărar tocat fin.
Se tapetează o tavă cu făină, se întinde o foaie subțire de aluat, peste care se pune umplutura și se rulează.
Se dă la cuptorul încins, la foc mic și se lasă până se aurește rulada.
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulada cu verdeata proaspata