Ruladă cu verdeață

Printeaza

Ruladă cu verdeață din: aluat, apa, ulei, faina, sare, spanac, stevie, loboda, ceapa verde, piper, ulei, fulgi de ovaz.

retete

Ingrediente:

  • aluat
  • apa
  • ulei
  • faina
  • sare
  • verdeata tocata (spanac, stevie, loboda)
  • ceapa verde
  • piper
  • ulei
  • fulgi se ovaz

 

 

Mod de preparare:

Se face o foaie de aluat din 200 ml apă, 100 ml ulei, 300 g făină și sare; se lasă 15 min. la rece.

Pentru umplutură, se fierb în apă cu sare 4 legături verdeață tocată (spanac, ștevie, lobodă), ½ legătură ceapă verde tocată, piper și se lasă la răcit.

Se călesc apoi în 50 ml ulei, se adaugă 3 linguri fulgi de ovăz, se lasă să se răcească și se pune ½ legătură mărar tocat fin.

Se tapetează o tavă cu făină, se întinde o foaie subțire de aluat, peste care se pune umplutura și se rulează.

Se dă la cuptorul încins, la foc mic și se lasă până se aurește rulada.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Rulada cu verdeata proaspata

Rulada cu verdeata proaspata

Rulada cu verdeata proaspata din: ulei, faina, verdeata, ceapa, fulgi de ovaz. Ingrediente: 200 ml apă 100 ml ulei 300 g făină sare 4 legături verdeaţă tocată ceapa verde 50 ml ulei 3 linguri fulgi de ovăz   Mod de preparare: Se face o foaie de aluat din 200 ml apă, 100 ml ulei, 300 […]

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.