Rulada cu verdeata proaspata din: ulei, faina, verdeata, ceapa, fulgi de ovaz. Ingrediente: 200 ml apă 100 ml ulei 300 g făină sare 4 legături verdeaţă tocată ceapa verde 50 ml ulei 3 linguri fulgi de ovăz Mod de preparare: Se face o foaie de aluat din 200 ml apă, 100 ml ulei, 300 […]
Ruladă cu verdeață
PrinteazaRuladă cu verdeață din: aluat, apa, ulei, faina, sare, spanac, stevie, loboda, ceapa verde, piper, ulei, fulgi de ovaz.
Ingrediente:
- aluat
- apa
- ulei
- faina
- sare
- verdeata tocata (spanac, stevie, loboda)
- ceapa verde
- piper
- ulei
- fulgi se ovaz
Mod de preparare:
face o foaie de aluat din 200 ml apă, 100 ml ulei, 300 g făină și sare; se lasă 15 min. la rece.
Pentru umplutură, se fierb în apă cu sare 4 legături verdeață tocată (spanac, ștevie, lobodă), ½ legătură ceapă verde tocată, piper și se lasă la răcit.
călesc apoi în 50 ml ulei, se adaugă 3 linguri fulgi de ovăz, se lasă să se răcească și se pune ½ legătură mărar tocat fin.
tapetează o tavă cu făină, se întinde o foaie subțire de aluat, peste care se pune umplutura și se rulează.
dă la cuptorul încins, la foc mic și se lasă până se aurește rulada.
Pofta buna!