Rulada cu visine si cacao

Printeaza

Rulada cu visine si cacao din: oua, zahar, faina, cacao, visine, frisca.

Ingrediente:

  • 6 ouă
  • 120 g zahăr
  • 160 g făină
  • 20 g cacao
  • esenţă de vanilie
  • sare

Pentru umplutură:

  • 100 g vişine
  • 250 ml frişcă lichidă
  • 100 g zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Rulada cu visine si cacao: Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul folosind telul. Când compoziţia a devenit albicioasă, se pune vanilia, se amestecă şi se pune făina amestecată cu cacaua şi cernută.

Se bat albuşurile spumă cu un praf de sare şi se adaugă în trei reprize în aluat. Se toarnă aluatul în forma de copt tapetată cu hârtie şi se coace 20 de minute.

Se scoate pe un şervet umezit, se rulează şi se lasă aşa la răcit.

Frişca foarte rece se bate cu zahărul. Vişinele pentru umplut se taie ca să se aranjeze mai bine. Se desface aluatul răcit, se umple cu frişcă, se pun vişinele, se rulează din nou.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.