Rulada de vita – Brociolone din: morcov, ceapa, telina, frunze de dafin, oregano, rosii, sare, piper, firimituri, patrunjel, usturoi, oua, branza, parmezan, carne de vita.
Ingrediente:
sos:
un morcov
o ceapa
o radacina telina
o telina
frunze de dafin
oregano
300 grame rosii
sare, piper, ulei
umplutura:
100 grame firmituri piine
o lingurita patrunjel tocat
un catel usturoi tocat
jumatate lingurita oregano
o lingurita brinza rasa
o lingurita parmezan
2 oua, fierte tari
ulei, sare, piper
carne de vita
ulei
Mod de preparare:
Se calesc in ulei morcovul, ceapa, telina si usturoiul, timp de opt minute, la foc moderat. Se adauga restul ingredientelor si se lasa pe foc o ora.
Se umplu fileurile din carne de vita cu ingredientele pentru umplutura, se da la cuptor. Se servesc calde cu sos pe deasupra.
Rulada de vita cu castraveti murati din: ceafa, slanina, castraveti, faina, unt, pasta de rosii, sare, piper. Ingrediente: 4 felii subţiri ceafă de vită 250 ml supă de carne 4 felii slănină afumată 2 castraveţi muraţi sare piper 40 g unt 1 lingură făină 1 lingură pastă de roşii Mod de preparare: Carnea se bate […]
Pare foarte interesanta aceasta reteta si nu pare complicata. Sigur o sa o incerc si eu.
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Pare foarte interesanta aceasta reteta si nu pare complicata. Sigur o sa o incerc si eu.