Rulada de vita cu busuioc

Printeaza

Rulada de vita cu busuioc din: ceapa, piept de vita, carne tocata de pui, vin rosu, busuioc, sare, piper, ulei.

Ingrediente:

  • 2 cepe
  • 500 g piept de vita (bucata intreaga)
  • 300 g carne tocata de pui
  • 200 ml vin rosu
  • busuioc proaspat
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Tocam ceapa marunt si o prajim in 3 linguri de ulei.

Adaugam carnea tocata si o prajim cateva minute, amestecand continuu.

Batem bine pieptul de vita si il presaram cu sare si piper. Intindem umplutura de carne de pui, presaram busuioc tocat si rulam.

Punem rulada intr-o tava unsa cu ulei si coacem 100 de minute la foc moderat.

Din 10 in 10 minute o stropim cu vin rosu.

Servim cu garnitura de cartofi naturi si rosii proaspete.

 

Rulada de vita cu busuioc

Rulada_de_vita_cu_busuioc

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.