Rulada aromata din muschiulet de vita din: muschi de vita, mustar, ansoa, ceapa, rozmarin, boia, salvie, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 600 g muşchiuleţ de vită 2 linguri de muştar iute 1 linguriţă pastă de anşoa 1 ceapă rozmarin salvie maghiran cimbru boia sare piper Mod de preparare: Se taie în 8 felii, pe lung, […]
Rulada de vita cu dovleac
PrinteazaRulada de vita cu dovleac din: muschi de vita, dovleac, patrunjel, ardei, sunca, ciuperci, oua, cascaval, sare, piper, ulei, vin rosu, apa.
- 1 kg muşchi vită
- 300 g dovleac
- 1 legătură pătrunjel
- 1 ardei
- 150 g şuncă
- 150 g ciuperci
- 2 ouă
- 150 g caşcaval
- sare
- piper
- 3 linguri ulei
- 100 ml vin roşu sec
- 50 ml apă
Mod de preparare:
Tai carnea astfel încât să aibă grosimea de 1 cm, acoperi cu o folie de plastic şi baţi uşor cu ciocanul de şniţele.
Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi laşi să stea la rece până pregăteşti umplutura.
Baţi ouăle ca pentru omletă. Dai dovleacul prin răzătoarea mare, toci verdeaţa, ardeiul şi ciupercile, iar şunca şi caşcavalul le tai bucăţi. Amesteci totul cu ouăle bătute şi potriveşti de sare şi piper.
Intinzi carnea pe o suprafaţă dreaptă, aşezi umplutura şi rulezi în interior.
Legi cu aţă şi aşezi într-o formă termorezistentă.
Stropeşti cu ulei, adaugi apa şi vinul în tavă şi dai la cuptor 45 de minute. Stropeşti din când în când cu sosul din tavă.
Serveşti caldă sau rece, tăiată felii.
Rulada de vita cu dovleac
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulada de vita cu rodie
Rulada de vita cu rodie din: muschi sau pulpa de vita, ficat de vita, smantana, paine, rodie, oua, sare, piper, busuioc, ceapa, paine, lapte, porumb, ceapa, patrunjel. Ingrediente: 500 g muşchi sau pulpă de vită 150 g ficat de vită 200 g smântână 1 felie de pâine 1 rodie 2 ouă sare piper 1 lingură […]
Pofta buna!