Rulada de vita cu sunca si vin rosu

Printeaza

Rulada de vita cu sunca si vin rosu din: carne de vita, sunca, ceapa, morcov, castraveti, vin rosu, bulion, ulei, sare, piper, cartofi copti, salata.

Ingrediente:Rulada de vita cu sunca si vin rosu

  • 8 felii carne de vită pentru snitele
  • 8 felii şuncă
  • o ceapă rosie
  • un morcov
  • 2 castraveti muraţi
  • un litru vin roşu
  • o linguriţă bulion
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Pentru garnitură:

  • cartofi copti
  • salată de varză rosie

 

Mod de preparare:

Feliile de carne de vită se bat cu ciocanul special de carne astfel încât să devină cât mai subtiri.

Pe fiecare felie de carne presărată cu piper se aşază o felie de suncă, un bastonas de castravete murat si un bastonas de morcov.

Se rulează, se prinde cu scobitori si se rumeneşte în ulei. Se scoate, apoi, si în ulei se pune ceapa la rumenit.

După ce s-a înmuiat, se adaugă bulionul si vinul, se pun ruladele si se lasă să fiarbă o oră. Se sărează si se serveste cu cartofi copti si salată de varză rosie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.