Rulada de vitel cu bacon si ardei

Printeaza

Rulada de vitel cu bacon si ardei din: escalop de vitel, bacon afumat, ardei gras, ulei, sare.

 

Ingrediente:

  • 4 felii escalop de vitel
  • 8 felii bacon afumat
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare:

Ardeiul se taie bastonaşe subţiri care se repartizează pe cele 4 felii de carne, presărate cu sare. Se rulează, se acoperă fiecare ruladă cu câte două felii de bacon şi apoi se leagă cu sfoară de bucătărie.

Se rumenesc ruladele într-o tigaie fără ulei si apoi se trans­feră într-o tavă de cuptor. Se toarnă şi uleiul şi se lasă la cuptor pentru 40 de minute maximum.

 

Rulada de vitel cu bacon si ardei

Rulada_de_vitel_cu_bacon_si_ardei

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.