Rulada de vitel cu ciuperci si spanac
PrinteazaRulada de vitel cu ciuperci si spanac din: pulpa de vitel, sunca, cascaval, ciuperci, spanac, ou, pesmet, ceapa, vin, unt, ulei, cimbru.
Ingrediente:
- 1 kg pulpa de vitel
- 150 g sunca
- 3 linguri cascaval ras
- 150 g ciuperci
- 100 g spanac fiert
- 1 ou
- 1 lingura pesmet
- 1 ceapa
- 100 ml vin
- 1/2 linguri unt
- 3 linguri ulei
- cimbru
Mod de preparare:
Cureţi ciupercile, le speli şi le tcoci felii subţiri, apoi le înăbuşi în unt. Adaugi, la final, şunca tocată, spanacul la fel, iar când se răceşte puţin compoziţia, adaugi oul, caşcavalul şi pesmetul.
Tai carnea şii faci o folie mare şi subţire, o presari cu cirmbru şi condimente după gust şi întinzi umplutura, condimentată şi ea, apoi rulezi strâns.
Legi bine cu aţă rulada sau o prinzi cu scobitori. Mai presari piper şi alte condimente după preferinţă, apoi pui rulada în tavă, împreună cu felii de ceapă şi apă.
Pofta buna!