Rulada de vitel cu ierburi, cascaval si ardei

Printeaza

Rulada de vitel cu ierburi, cascaval si ardei din: muşchi de viţel, cascaval, spanac, oua, amestec de ierburi uscate de Provence (rozmarin, pătrun­jel, cimbrişor, busuioc, măghiran, cimbru, oregano şi leuştean), ardei copţi, boia iute, sare.

Ingrediente:Rulada de vitel cu ierburi, cascaval si ardei

  • 700 g muşchi de viţel
  • 150 g caşcaval ras
  • 100 g spanac fiert
  • 2 ouă
  • 3 linguri amestec de ierburi uscate de Provence (rozmarin, pătrun­jel, cimbrişor, busuioc, măghiran, cimbru, oregano şi leuştean)
  • 2 ardei copţi
  • 1 lingură boia iute
  • sare

 

Mod de preparare:

Caşcavalul îl amesteci cu un ou într-un bol. La fel şi spanacul, într-un vas sepa­rat. Crestezi muşchiul de viţel şi îl baţi cu ciocanul de şniţele, asfel încât să se formeze un dreptunghi de grosime unifor­mă.

Presari sare, piper şi bpia peste carne, pui compoziţia de caşcaval deasupra, ardeii copţi, apoi compoziţia de spa­nac şi amestecul provensal.

Carnea o rulezi cu grijă, apoi o înveleşti în folie de aluminiu şi o dai la cuptor timp de o oră. Serveşti rulada cu o salată de crudităţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.