Rulada de vitel cu ierburi, cascaval si ardei
PrinteazaRulada de vitel cu ierburi, cascaval si ardei din: muşchi de viţel, cascaval, spanac, oua, amestec de ierburi uscate de Provence (rozmarin, pătrunjel, cimbrişor, busuioc, măghiran, cimbru, oregano şi leuştean), ardei copţi, boia iute, sare.
Ingrediente:
- 700 g muşchi de viţel
- 150 g caşcaval ras
- 100 g spanac fiert
- 2 ouă
- 3 linguri amestec de ierburi uscate de Provence (rozmarin, pătrunjel, cimbrişor, busuioc, măghiran, cimbru, oregano şi leuştean)
- 2 ardei copţi
- 1 lingură boia iute
- sare
Mod de preparare:
Caşcavalul îl amesteci cu un ou într-un bol. La fel şi spanacul, într-un vas separat. Crestezi muşchiul de viţel şi îl baţi cu ciocanul de şniţele, asfel încât să se formeze un dreptunghi de grosime uniformă.
Presari sare, piper şi bpia peste carne, pui compoziţia de caşcaval deasupra, ardeii copţi, apoi compoziţia de spanac şi amestecul provensal.
Carnea o rulezi cu grijă, apoi o înveleşti în folie de aluminiu şi o dai la cuptor timp de o oră. Serveşti rulada cu o salată de crudităţi.
Pofta buna!