Rulada cu zmeura si frisca

Printeaza

Rulada cu zmeura si frisca din: ouă zahar pudra, faina, praf de copt, unt, frisca lichida, zmeura.

Rulada_cu_zmeura_si_frisca

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 125 g zahăr pudră
  • 100 g făină
  • o linguriţă praf de copt
  • 30 g unt

Pentru umplutură:

  • 250 ml frişcă lichidă
  • 1 lingură zahăr pudră
  • 250 g zmeură

Mod de preparare:

Se topeşte unttil, se bat albuşurile spumă si gălbenuşurile.se freacă bine cu zahărul până ce se obţine un amestec de culoare deschisă.

Se adaugă 30 g făină, untul topit, praful de copt si 1/3 din spuma de albuş. Se amestecă şi apoi se adaugă restul ingredientelor, termi­nând cu spuma de albuş.

Tava de copt se tapetează cu hârtie si se unge cu puţin unt. Se toarnă aluatul, se coace 10 minute si apoi se scoate pe un şervet umed în care se rulează şi se lasă la răcit.

Se bate frişca cu zahărul, se derulează cu grijă rulada, se pun frişca şi fructele, se rulează si se transferă într-o folie de aluminiu.

Se strânge bine la capete si se lasă la frigider 3 ore. Se serveşte decorată cu zahăr pudră, zmeură şi frunzuliţe de mentă.

Rulada cu zmeura si frisca

Rulada_cu_zmeura_si_frisca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.