Rulade de carne de manzat

Printeaza

Rulade de carne de manzat din: carne de manzat, franzela, lapte, oua, ceapa, patrunjel, ulei, morcov, rosie, dafin.

Ingrediente:

  • 150 g carne de mînzat
  • 1 felie franzelă
  • 2-3 linguri lapte
  • 2 ouă
  • pătrunjel verde
  • 1/2 ceapă fiartă
  • 1 linguriţă ulei
  • 3 felii morcov
  • 1 roşie
  • 1 foaie de dafin

 

Mod de preparare Rulade de carne de manzat:

Se taie carnea felii şi se bate pe ambele părţi. Se înmoaie franzela în apă sau lapte, se stoarce, se amestecă cu jumătate ou crud şi jumătate ou fiert şi tocat mărunt, cu verdeaţă.

Feliile de carne se ung cu ulei, se umplu cu compoziţia de fran­zelă şi ou, iar apoi se rulează.

Ruladele se pun să fiarbă înăbuşit în puţină apă caldă în care s-a pus uleiul şi zarzavatul, pană se frăgezesc.

In timpul fierberii se adaugă roşia tăiată şi foaia de dafin. După ce sunt bine fierte, se dau la cuptor să scadă.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.