Rulade de carne cu ou si marar

Printeaza

Rulade de carne cu ou si marar din: carne de vita, ou, ulei, smantana, marar, faina, morcov, lapte.

Ingrediente:

  • 150 g carne de vita
  • 1 ou
  • 10 g ulei
  • 1 linguriţâ smintinâ
  • mârar verde
  • 1/2 linguriţâ fâinâ
  • 5-6 felii morcov
  • 2 linguri lapte

 

Mod de preparare:

Se taie carnea de vita in două felii, care se bat pe ambele părţi cu un ciocan de lemn.

Se dau prin făină, se prăjesc in uleiul cald pe ambele părţi, fără să se rumenească, apoi se scot şi se lasă să se răcească.

Se umple fiecare felie cu ju­mătate de ou, se rulează şi se prinde cu scobitori ca să nu se desfacă. Se pun într-o crăticioară cu puţină apă caldă şi se lasă să fiarbă incet sub capac.

Făina se amestecă cu puţin lapte rece şi zeama in care au fiert feliile de morcov. Se toarnă peste ruladele de carne. Se adaugă mărarul verde tocat şi se fierbe în continuare 10-15 minute.

Se lasă pe marginea maşinii să scadă şi se servesc calde cu diferite garnituri.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.