Rulade de carne cu orez şi garnitură de varză

Printeaza

Rulade de carne cu orez şi garnitură de varză

Ingrediente:Rulade de carne cu orez si garnitura de varza

  • 500 g carne de vacă
  • 1 lingură orez
  • verdeaţă
  • 1 ou
  • 300 g varză albă
  • ulei
  • 2 lin­guri smântână
  • roşii în bulion
  • cimbru
  • mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai felii pe care le baţi apoi pe ambele părţi, după care le fierbi un pic. In vase separate pui la fiert orezul şi oul. Amesteci orezul fiert cu oul tocat şi verdeaţa.

Pui apoi pe fiecare felie de carne câte o lingură din această compoziţie şi le legi cu aţă. Le pui într-un vas cu ulei şi 2-3 linguri cu apă caldă să fiarbă acoperite pentru 10-15 minute, apoi le dai la cuptor pentru 30 de minute.

După ce s-au rumenit, le scoţi din cuptor, le laşi să se răcească, apoi le îndepărtezi aţele. Cureţi varza, o speli, o tai fâşii mari şi o fierbi împreună cu cimbrul, mărarul şi roşiile tăiate mărunt.

O laşi să fiarbă bine şi să scadă zeama, apoi adaugi smântână şi potriveşti gustul de sare şi piper. Serveşti ruladele de carne calde cu garnitură de varză.

Rulade de carne cu orez şi garnitură de varză

Rulade de carne cu orez si garnitura de varza

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.