Rulade de pui în manta de bacon

Printeaza

Rulade de pui în manta de bacon din: piept de pui, sare, crema de branza, piper, cimbru, frunze de spanata, bacon afumat, unt, ulei, rosii, ulei de masline, miere si suc de lamaie.

Ingrediente:Rulade_de_pui_în_manta_de_bacon

  • 4 fileuri de piept de pui
  • sare
  • 150 g cremă de brânză
  • piper asortat pisat
  • 4 fire cimbru
  • 300 g frunze proaspete de spanac
  • 8 felii bacon afumat
  • 2 linguri unt moale
  • 2 linguri ulei
  • 250 g roșii
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriță miere
  • 1 linguriță suc de lămâie

 

Mod de preparare:

Se bat filéurile și se sărează pe ambele fețe. Se amestecă într-un bol crema de brânză cu piper și cimbru tocat și câteva frunze de spanac tocate. Se sărează după gust. În mijlocul fiecărei felii de carne se pune câte o linguriță de brânză și se rulează.

Se înfășoară fiecare ruladă în câte o felie de bacon și se fixează cu scobitori. Într-o tigaie se încinge uleiul cu unt și se prăjesc ruladele de jur-împrejur. Apoi se așază într-o tavă și se coc 20 min. în cuptorul încins la 190 ºC.

Se taie roșiile în opt și se amestecă împreună cu restul de spanac. Se amestecă ule­iul de măsline cu miere, suc de lămâie și 1 praf de sare. Se toarnă acest dressing peste salată și se servește cu rulade de carne.

Rulade de pui în manta de bacon

Rulade_de_pui_în_manta_de_bacon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.