Rulade de dovlecei umplute cu legume
PrinteazaO reteta delicioasa de rulade de dovlecei umplute cu legume din: dovlecei, morcovi, ceapa, ulei, ardei gras, smantana, galbenus, sare, piper, pesmet, parmezan si busuioc.
- 3 dovlecei
- 150 g morcovi
- 2 cepe
- 4 linguri ulei
- 1 ardei gras rosu
- 30 g smantana degresata
- 1 galbenus
- sare
- piper
- 80 g pesmet
- 50 g parmezan ras
- 1 lingura busuioc tocat
Mod de preparare:
Se taie dovleceii în felii subţiri, pe lung. Se taie cuburi morcovii. Se toacă ceapa; 1/2 din cantitate se căleşte într-o lingură de ulei, cu morcovii, 3-4 min. Se curăţă ardeii graşi de cotoare şi seminţe şi pulpa se taie cuburi.
Se călesc 5 min. Intr-o lingura de ulei, cu restul de ceapa. Se presara faina si se toarna supa si smantana; se fierbe 3 minute. Se paseaza, se sareaza si se pipereaza.
Se amesteca morcovii cu 50 ml smantana, galbenus, pesmet, parmezan, busuioc, sare si piper. Se suprapun cate 3 felii de dovlecei si se ung cu compozitia de morcovi; se ruleaza si se fixeaza. Se prajesc ruladele in 2 linguri ulei si se servesc cu sos.
Rulade de dovlecei umplute cu legume
Pofta buna!
Incoming search terms:
- rulada de dovlecei