Carne de iepure cu legume sotate si vin din: carne de iepure, ardei capia, ardei grasi, ceapa verde, usturoi, ciuperci, vanata, vin rosu sec, boia dulce, scortisoara, ardei iute, sare, piper, ulei, patrunjel. Ingrediente: 800 g carne de iepure doi ardei capia doi ardei grasi un fir de praz ceapa verde 6 catei de usturoi […]
Rulade de iepure cu sos de limette, cimbru si salata verde
PrinteazaRulade de iepure cu sos de limette, cimbru si salata verde din: muschi de iepure, ceapa frantuzeasca, patrunjel, cimbru, ulei de masline, sare, piper, salata verde, limette, zahar pudra, supa de legume, sare de mare.
Ingrediente:
- 2 bucati de muschi de iepure, fara oase
- 6 cepe frantuzesti
- 1 legatura de patrunjel
- 3 fire de cimbru
- 150 ml de ulei de masline
- sare, piper
- 150 g salată verde asortată (Lollo biondo, frunză de stejar, batavia, rucola, romana, spanac)
- 2 limette
- 1 linguriţă zahăr pudră
- 2 linguriţe supă de legume
- sare grunjoasă de mare
Mod de preparare:
Se spală carnea, se şterge şi se bate puţin. Se to’acă ceapa, pătrunjelul şi cimbrul.
Se căleşte ceapa în 2 linguri ulei; se adaugă verdeaţa şi se lasă să se răcească.
Se adaugă apoi sare şi piper şi se repartizează pe bucăţile de muşchi.
Se rulează şi se fixează.
Se încinge cuptorul la 180 °C.
Se prăjesc ruladele în 4 linguri ulei, la foc iute şi se dau apoi la cuptor; se mai coc cca 15 min.
Se curăţă frunzele de salată. Se rade coaja de limette şi se stoarce sucul.
Se amestecă ambele cu zahăr pudră, supă de legume, piper şi sare.
Se toarnă restul de ulei şi se înglobează bătând cu telul.
Se scot ruladele din cuptor şi se taie felii.
Salata verde se serveşte cu dressing şi carne.
Rulade de iepure cu sos de limette, cimbru si salata verde
Pofta buna!
Iepure cu smantana si vin alb
Iepure cu smantana si vin alb din: iepure, vin, ceapa, mustar, smantana, ulei. Ingrediente: un iepure un litru vin alb 2 cepe 6 linguri muştar iute 200 g smântână 2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Se porţionează iepurele, se unge cu muştar şi apoi se rumeneste în ulei timp de 10 minute. […]
Pofta buna!