Rulade italienesti
PrinteazaRulade italienesti din: otet, pesto de rosii, galbenus, pesmet, bacon, sare, piper, cimbru, ulei si salata.
Ingrediente:
- 4 rulade de curcan (a 150 g)
- 1 lingură oţet
- 75 g pesto cu roşii
- 1 gălbenuş
- 4 linguri pesmet
- 4 felii bacon
- sare
- piper
- 1 linguriţă cimbru
- 2 linguri ulei
- 100 g salată
Mod de preparare:
Rulade italienesti: Ungeţi carnea mai întâi cu oţetul. Amestecaţi sosul pesto cu gălbenuşul şi pesmetul, apoi întindeţi acest amestec pe cele patru bucăţi de carne. Impachetaţi-le pe margini, apoi rulaţi-le.
La finai, înfăşuraţi-le în bacon şi fixaţi-le cu scobitori. în cele din urmă, condimentaţi-le cu sare şi piper. Incingeţi uleiul şi prăjiţi ruladele 8-10 minute.
Spălaţi salata şi aşezaţi-o pe o farfurie. Stropiţi-o cu un dressing de ulei şi oţet şi serviţi-o alături de ruladele pregătite.
Poftă bună!