Rulade italienesti

Printeaza

Rulade italienesti din: otet, pesto de rosii, galbenus, pesmet, bacon, sare, piper, cimbru, ulei si salata.

Ingrediente:

  • 4 rulade de curcan (a 150 g)
  • 1 lingură oţet
  • 75 g pesto cu roşii
  • 1 gălbenuş
  • 4 linguri pesmet
  • 4 felii bacon
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă cimbru
  • 2 linguri ulei
  • 100 g salată

 

Mod de preparare:

Rulade italienesti: Ungeţi carnea mai întâi cu oţetul. Amestecaţi so­sul pesto cu gălbenuşul şi pesmetul, apoi întindeţi acest amestec pe cele patru bucăţi de carne. Impachetaţi-le pe margini, apoi rulaţi-le.

La finai, înfăşuraţi-le în bacon şi fixaţi-le cu scobitori. în cele din urmă, condimentaţi-le cu sare şi piper. Incingeţi uleiul şi prăjiţi ruladele 8-10 minute.

Spălaţi salata şi aşezaţi-o pe o farfurie. Stropiţi-o cu un dressing de ulei şi oţet şi serviţi-o alături de ruladele pregătite.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.