Rulade cu paste, ricotta şi parmezan

Printeaza

Rulade cu paste, ricotta şi parmezan din: foi de lasagna, carnaciori afumati, ceapa, usturoi, ulei, ceapa verde, ricotta, galbenusuri, patrunjel, arpagic verde, busuioc, parmezan, sare, piper, suc de lamaie si mozzarella.

 

Ingrediente:

  • 12 foi de lasagna
  • 150 g carnaciori afumati
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei
  • 1 legatura ceapa verde
  • 400 g ricotta
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 2 linguri arpagic verde tocat
  • 1 lingura busuioc tocat
  • 100 g parmezan ras
  • sare
  • piper
  • suc de lamaie
  • 100 g mozzarella

 

Mod de preparare:

încinge cuptorul, se fierb foile de lasagna, se trec prin jet de apă rece şi se aşază întinse unele lângă altele. taie cârnăciorii cubuleţe.

toacă ceapa şi usturoiul şi se călesc în ulei încins; se scot şi se lasă să se răcească.

taie rondele ceapa ver­de şi se amestecă împreună cu ricotta, gălbenuşuri, verdeaţă şi parmezan.

înglobează în compoziţia de ceapă şi se condimentează cu sare, piper şi suc de lămâie.

ung foile de lasagna cu amestecul de ricotta şi se repartizează deasupra cârnăciorii; se rulează şi se aşază într-o formă de sufleu unsă.

presară deasupra mozzarella rasă şi se coace cea 20 min.

serveşte cu rondele de ceapă verde.

 

Rulade cu paste, ricotta şi parmezan

Rulade_cu_paste_ricotta_si_parmezan

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.