Rulade de porc umplute cu varză murată
PrinteazaO reteta de rulade de porc umplute cu varza murata din: ceapa, morcov, ardei gras rosu, bacon, ulei, varza murata, supa, muschid e porc, sare, piper, mustar, galuste de cartofi si smantana.
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 ardei gras rosu
- 150 bacon
- 6 linguri ulei
- 750 g varza murata, tocata
- 550 ml supa
- 4 felii muschi de porc fasonate pentru rulada (de 180 g fiecare)
- sare
- piper
- 4 lingurite mustar
- 1 pachet praf pentru galuste de cartofi
- 2 linguri smantana
Mod de preparare:
Se pregatesc legumele; se taie cuburi, ceapa, morcovii, ardei gras si baconul. Se prajesc in 2 linguri de ulei baconul si 1 ceapa; se adauga varza tocata si 150 ml supa; se lasa sa se inabuse circa 15 minute.
Se pun deoparte 8 linguri de varza calita si se lasa sa se scrga. Se condimenteaza ruladele si se unge fiecare cu cate 1 lingura de mustar.
Se repartizeaza deasupra varza si ardei; se ruleaza si se fixeaza. Se prajesc ruladele in restul de ulei; se adauga ceapa si morcovii si se calesc impreuna.
Se toarna restul de supa, se acopera si se lasa sa se inabuse 45 de minute. Se pregatesc galustele de cartofi, conform indicatiile de pe ambalaj.
Se drege sosul cu smantana, se potriveste de sare si piper si se servesc galustele.
Rulade de porc umplute cu varză murată
Pofta buna!