Rulade de pui in manta de sunca

Printeaza

O reteta delicioasa de rulade de pui in manta de sunca din: piept de pui, crema de branza, cimbru, bacon, ulei, supa, piper, dovlecel si rosii cherry.

Ingrediente:Rulade de pui in manta de sunca

  • 4 fileuri de piept de pui (circa 160 g)
  • 150 g crema de branza de vaci cu verdeata
  • 1 lingura cimbru tocat
  • 4 felii bacon
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml supa
  • piper
  • 1 dovlecel
  • 500 g tomate cherry asortate, rosii si galbene

 

Mod de preparare:

Se taie cate un buzunarel de la fiecare file de pui. Se umplu buzunarelele cu crema de branza amestecata cu cimbru.

Se infasoara fiecare bucata de pui in cate o felie de bacon si se fixeaza cu scobitoare. Se incinge cuptorul la 180C. Se prajesc ruladele de jur-imprejur in ulei incins.

Se aseaza intr-o forma de sufleu, se toarna supa si se pipereaza; se coc la cuptor circa 15 minute. Se taie dovlecelul felii subtiri.

Se adauga in forma, impreuna cu tomatele cherry; se mai coace 15 minute. Se serveste cu cimrbu si cartofi.

Rulade de pui in manta de sunca

Rulade de pui in manta de sunca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.