Rulade de pui

Printeaza

Rulade de pui

Ingrediente:

  • 600-700 g piept de pui dezosat
  • 2 cepe călite
  • 1 ou crud
  • 2 ouă fierte tari
  • 3 morcovi fierţi
  • 2 ardei graşi sau gogoşari
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • condimente

 

Mod de preparare:

Rulade de pui: Desprinzi cu grijă pieliţa de pe pieptul de pui şi o păstrezi. Apoi toci carnea, o amesteci cu ceapa călită şi răcită.

Adaugi un ou crud şi 2 ouă fierte, tăiate cuburi mici, 2 gogoşari tăiaţi mărunt, 3 morcovi fierţi şi tăiaţi mărunt şi pătrunjel verde.

Condimentezi şi le amesteci bine pe toate.

Intr-o tavă unsă cu unt aşezi această com­poziţie pe pieliţele de pui, le rulezi şi le coci la foc potrivit cam 45 de minute. Le tai felioare potrivit de groase după ce s-au răcit.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.