Rulade de pui
PrinteazaRulade de pui
Ingrediente:
- 600-700 g piept de pui dezosat
- 2 cepe călite
- 1 ou crud
- 2 ouă fierte tari
- 3 morcovi fierţi
- 2 ardei graşi sau gogoşari
- 1 legătură pătrunjel verde
- condimente
Mod de preparare:
Rulade de pui: Desprinzi cu grijă pieliţa de pe pieptul de pui şi o păstrezi. Apoi toci carnea, o amesteci cu ceapa călită şi răcită.
Adaugi un ou crud şi 2 ouă fierte, tăiate cuburi mici, 2 gogoşari tăiaţi mărunt, 3 morcovi fierţi şi tăiaţi mărunt şi pătrunjel verde.
Condimentezi şi le amesteci bine pe toate.
Intr-o tavă unsă cu unt aşezi această compoziţie pe pieliţele de pui, le rulezi şi le coci la foc potrivit cam 45 de minute. Le tai felioare potrivit de groase după ce s-au răcit.
Pofta buna!