Rulade de vita cu branza si rosii
PrinteazaO reteta de rulade de vita cu branza si rosii din: rosii uscate, camembert, cimbru, ceapa, usturoi, pulpa de vita, sare, piper, ulei, otet balsamic si supa de carne.
- 12 rosii uscate conservate in ulei
- 150 camembert
- 1/2 legatura cimbru
- 2 cepe
- 1 catel de usturoi
- 4 felii pulpa de vita fasonate pentru rulada (a circa 160 g)
- sare
- piper
- 2 linguri ulei
- 100 ml otet balsamic
- 300 ml supa de carne
Mod de preparare:
Se lasa sa se scurga rosiile. Se aie camembertul. Se rup frunzulitele de cimbru. Se toaca usturoiul si ceapa. Se bat feliile de carne, se sareaza si se pipereaza.
Se asaza pe fiecare dintre ele rosii si branza si se presara cimbru.
Se ruleaza si se fixeaza cu ata sau cleme. Se incinge cuptorul la 200C. Se incinge uleiul si se prajesc de jur-impreujur ruladele la foc iute. Se scot.
Se calesc cceapa si usturoiul si se sting cu otet; se lasa sa fiarba la foc moale 5 minute.
Se asaza inauntru ruladele si se coc la cuptor circa 25 de minute. Se scot ruladele si se pastreaza la cald. Se lasa sosul al fiarba circa 5 minute, se sareaza si se pipereaza.
Se serveste cu rulade si se orneaza cu cimbru
Rulade de vita cu branza si rosii
Pofta buna!