Rulade de vitel umplute cu pastă fină de sardele şi capere

Printeaza

Rulade de vitel umplute cu pastă fină de sardele şi capere din: paste, muschi de vitel, capere, pasta de sardel, sunca, usturoi, ulei, sare si piper.

Ingrediente:

  • 400 g paste scurte (farfalle sau spirelli)
  • 8 felii subţiri de muşchi de viţel (de 80 g fiecare)
  • 1 lingură capere mici
  • 2 linguriţe pastă de sardele
  • 2-3 fire salvie
  • 50 g şuncă uscată feliată
  • 2 căţei de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Se spală feliile de carne, se şterg, se acoperă cu folie transparentă şi se bat cu latul cuţitului. Se zdrobesc caperele şi se amestecă împreună cu pasta de sardele. Se spală salvia, se şterge şi se rup frunzuliţele.

Se ung feliile de carne cu pasta de sardele. Se aşază deasupra câte o felie de şuncă şi o frunză de sal­vie. Se rulează şi se fixează capetele cu o scobitoare.

2 Se curăţă usturoiul şi se pisează; se căleşte puţin în ulei. Se ung ruladele cu

uleiul aromat cu usturoi, se aşază pe un suport de aluminiu uns cu ulei şi se fri­ge pe grătar cc,a 15 minute, întorcându- se frecvent, în timp ce se unge cu restul de ulei cu usturroi, folosind pensula. în final ruladele se sărează şi se piperează.

Rulade de vitel umplute cu pastă fină de sardele şi capere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.