O reteta delicioasa de Rulade de vitel umplute cu pastă fină de sardele şi capere din: paste, muschi de vitel, capere, pasta de sardel, sunca, usturoi, ulei, sare si piper. Ingrediente: 400 g paste scurte (farfalle sau spirelli) 8 felii subţiri de muşchi de viţel (de 80 g fiecare) 1 lingură capere mici 2 linguriţe […]
File de vitel in foitaj din: foitaj, ardei, file de vitel, sare, piper, spanac, file de porc, bacon, ou. Ingrediente: 450 g foitaj congelat 5 ardei graşi 500 g file de viţel sare piper 500 g frunze de spanac 1 kg file de porc 2 linguri unt topit 100 g bacon 1 gălbenuş […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.