Rulade de vitel

Printeaza

Rulade de vitel din: muschi file de vitel, sunca afumata, sparanghel verde, ceapa verde, crema de branza de vaci cu verdeata, sare, piper, ulei de masline.

Ingrediente:Rulade de vitel

  • 4 felii muschi file de vitel
  • 8 felii sunca afumata
  • 16 tije de sparanghel verde
  • 100 g ceapa verde
  • 150 g crema de branza de vaci cu verdeata
  • sare, piper
  • ulei de masline

Mod de preparare:

Se fierbe sparanghelul, dar in asa fel incat sa ramana crocant. Se trece prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.

Se bat bucatile de carne de vitel si se acopera cu felii de sunca. Se amesteca branza cu ceapa verde si se ung bucatile de carne cu acest amestec.

Se taie capetele de la tijele de sparanghel si se pun deoparte.

Restul de tije de sparanghel se asaza pe bucatile de carne si se ruleaza strans; se fixeaza cu scobitori sau cu ata.

Se sareaza, se pipereaza si se prajesc bine in ulei; se mai dau apoi cca 15 minute la cuptorul incalzit la 160 °C.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Rulada de vitel umpluta cu legume

Rulada de vitel umpluta cu legume

Rulada de vitel umpluta cu legume din: pulpa de vitel, ciuperci, ceapa, ulei, unt, vin, cimbru, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: o bucată pulpă de viţel 500 g ciuperci 2 cepe 2 linguri ulei 100 g unt 200 ml vin alb pătrunjel un praf rozmarin cimbru un praf sare un praf piper   Mod de preparare: Carnea […]

 

Rulada de vitel umpluta

Rulada de vitel umpluta din: pulpa de vitel, ciuperci, ceapa, ulei, unt, vin, cimbru, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: o bucată pulpă de viţel de 1,2 kg 500 g ciuperci proaspete 2 cepe 2 linguri ulei 100 g unt 200 ml vin alb pătrunjel un praf rozmarin cimbru un praf sare un praf piper   Mod […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.