Rulou cu carnati
PrinteazaRulou cu carnati din: carnati, pesmet, ou, ceapa, ardei, pasta, coriandru, fasole.
- 400 g cârnaţi, carnea scoasă
- 75 g pesmet
- 1 ceapă mică, tocată
- 1-2 ardei iute, tocat
- 1 lingură pastă picantă
- 2-3 linguri coriandru tocat
- 400 g conservă de fasole albă, scursă
- 320 g foitaj
- 1 ou, bătut
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 6/200 C. Combină carnea cu pesmet, ceapă, ardei iute, pasta şi coriandru. Potriveşte de sare, piper, adaugă fasole, amestecă.
Întinde foitajul şi taie în două pe lungime, astfel încât o bucată să fie mai mare decât cealaltă. Aşază bucata îngustă pe tava tapetată cu hârtie de copt şi unge cu apă marginile.
Aşază compoziţia pe mijloc, lăsând o margine neacoperită de jurîmprejur.
Pliază foaia rămasă în două şi crestează. Depliază foaia şi aşaz-o peste compoziţie, presează marginile ca să se lipească şi taie excesul de aluat.
Unge cu ou, dă la cuptor 30-40 minute.
Rulou cu carnati
Pofta buna!