Rulou cu fenicul şi carne
PrinteazaRulou cu fenicul şi carne
Ingrediente:
- un pachet aluat de foitaj
- 500 g carne de porc
- un piept de pui
- o bucată fenicul
- 100 g mazăre
- un morcov
- 25 g stafide
- 50 g măsline feliate
- 3 ouă
- pesmet
- sare, piper
- ulei
- suc de lămâie
- muştar
- smântână
- roşii cherry
- seminţe de susan
Preparare:
Carnea de porc şi cea de pui se spală şi se dă prin maşina de tocat împreună cu fenicului.
Se adaugă mazărea fiartă, măslinele şi stafidele. Se pun două ouă, morcovul fiert tăiat în cubuleţe, sarea, piperul şi se amestecă.
Foitajul se întinde cu un sucitor până când devine o foaie subţire, se taie dreptunghiuri şi se aşază compoziţie. Se rulează, se trec prin ou bătut şi apoi prin
Se prăjesc în ulei încins, având grijă să nu se ardă pesmetul, căci devine amar. Se scot cu o spumieră şi se pun pe un şervet absorbant ca să elimine uleiul în exces.
Separat se amestecă într-un castron o lingură de suc de lămâie, o lingură de muştar, o lingură de smântână, o lingură de ulei, sare şi piper, se amestecă şi se serveşte alături de rulourile calde.
Rulou cu fenicul şi carne
Pofta buna!
Arata bine ruloul cu fenicul. Ia sa gatesc si eu asa.