Rulou de carne in bacon

Printeaza

Rulou de carne in bacon din: carne tocata, bacon, cascaval, oua, usturoi, patrunjel, sare, piper, boia, miere, sos de soia, ardei.

Ingrediente:Rulou_de_carne_in_bacon

  • 500 g carne tocată
  • 16 felii bacon
  • 300 g caşcaval
  • 2 ouă
  • usturoi tocat
  • pătrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • 2 linguri miere
  • 3 linguri sos de soia
  • 2 ouă fierte
  • un ardei gras roşu

 

Mod de preparare:

Amesteci carnea măcinată cu sare, piper, după gust, usturoiul pisat, pătrunjelul tocat, 2 ouă. Faci o compoziţie ca de chiftele şi o laşi puţin deoparte.

Aşezi pe masă o folie de aluminiu mai mare, cât să poţi împacheta 2 rulade. Din 8 felii de bacon faci un grătar, împletindu-le aşa aşezate pe masă, ca să obţii pătrăţele.

Pe acest bacon împletit pui jumătate din compoziţia de carne şi faci un strat uniform de un deget grosime.

Deasupra presari jumătate din caşcaval şi, într-o margine, pui sferturile de ou, jumătate din ardeiul gras tăiat cubuleţe, apoi rulezi încet, strâns.

Repeţi operaţiunea şi pentru cea de-a doua ruladă, împachetezi bine cu folia şi aşezi ruladele în tavă. Pui apă până la jumătate şi dai la cuptor pentru 40 de minute.

Cu un cuţit ascuţit tai folia şi ungi ruladele cu miere amestecată cu sos de soia şi puţină boia iute. Dai din nou la cuptor, până se rumenesc bine.

Când se răcesc ruladele, le scoţi din folie şi le tai felii.

Rulou de carne in bacon

Rulou_de_carne_in_bacon

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Trebuie sa incerc ruloul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.