Rulou de castravete cu salsa

Printeaza

Rulou de castravete cu salsa din: castravete, mango, ardei, ceapa, sunca, coriandru, sare.

Ingrediente:Rulou de castravete cu salsa

  • 150 g castravete, curăţat de coajă şi tăiat în bucăţele
  • 50 g mango copt, curătat şi tăiat în bucăţele
  • 30 g ceapă roşie, curăţată şi tăiată mărunt
  • 1 ardei iute mic, curăţat şi tăiat mărunt
  • 75 g şuncă prăjită, tăiat mărunt
  • 15 g coriandru proaspăt tăiat mărunt
  • 2 linguri cu suc de lămâie
  • sare, după gust
  • 1 castravete, spălat

 

Mod de preparare:

Intr-un castron mare, amestecă castravetele, mango, ceapa, ardeiul iute şi coriandrul. Mixează cu ajutorul unui blender. Stropeşte cu suc de lămâie şi asezonează cu sare după gust.

Acoperă şi lasă la rece cel puţin 3 ore înainte de a servi.

Taie castravetele în 12 felii foarte subţiri. Usucă-le cu un prosop de lârtie. Rulează feliile de castravete, suprapunând marginile, lăsând centrul liber. Umple-le cu salsa de mango şi sigilează cu scobitoare.

Lasă la rece până serveşti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.