Rulou de curcan cu spanac si mozzarella
PrinteazaRulou de curcan cu spanac si mozzarella din: piept de curcan, spanac, mozzarella, usturoi, oua, unt, supa de legume, sare si piper.
- 600 g piept de curcan
- 350 g spanac proaspat
- 6 feliute de mozzarella
- 3 catei de usturoi
- 2 oua
- 50 g unt
- 200 ml supa strecurata de legume
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli spanacul, îl toci şi apoi îl căleşti 5 minute într-o tigaie cu unt. Adaugi sare, piper şi usturoi pisat. Laşi umplutura să se răcească bine şi apoi adaugi ouăle bătute spumă. Filetezi pieptul de curcan cât mai subţire, îl netezeşti şi îl asezonezi cu sare şi piper, după gust, apoi îl laşi să se frăgezească 20 de minute în frigider.
Scoţi de la rece fileurile de curcan şi le pui pe o suprafaţă plană. Torni umplutura de spanac, aşezi deasupra feliile de mozzarella şi rulezi pieptul cât mai strâns, prinzi cu scobitori sau îl legi cu sfoară şi apoi îl aşezi într-o tavă încăpătoare, împreună cu supa strecurată de legume.
Ungi rulada cu unt, acoperi cu folie de aluminiu înţepată în câteva locuri şi coci circa 45 de minute. Ai grijă ca folia să nu atingă preparatul, apoi o îndepărtezi şi mai laşi 15 minute. Tai rulada după ce se răceşte bine, aşezi feliile pe o farfurie şi decorezi după dorinţă.
Rulou de curcan cu spanac si mozzarella
Pofta buna!
Nu am mai gustat pana acum rulada de curcan