Rulou de curcan umplut cu legume

Printeaza

Rulou de curcan umplut cu legume din: piept de curcan, bacon, ceapa, sfecla, ardei, ciuperci, cimbru, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Rulou de curcan umplut cu legume

  • 500 g piept de curcan
  • 10 felii bacon
  • 1 ceapă
  • 1 sfert varză roşie
  • 1 ardei gras roşu
  • 5 ciuperci champignon
  • cimbru uscat
  • pătrunjel, opţional
  • sare
  • piper
  • ulei, pentru gătit

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o usuci cu un prosop de hârtie, o tai pe lung, dar nu până la capăt, ci doar cât să obţii o felie. 0 acoperi cu o folie alimentară şi o baţi uşor cu ciocanul de şniţele. 0 condimentezi cu sare, piper şi cimbru, după gust, apoi aşezi feliile de bacon.

Speli legumele. Scoţi seminţele ardeiului şi înlături cotorul verzei. Toci ceapa şi o căleşti în ulei încins. Cânde translucidă, adaugi ardeiul gras tăiat cubuleţe. Mai ţii un minut. Urmează ciupercile felii şi varza fâşii. Asezonezi după gust. Poţi să adaugi pătrunjel.

După ce s-au înmuiat legumele, dai deoparte şi laşi la răcorit, apoi le aşezi cu grijă peste pieptul de curcan şi rulezi. Legi bine, cu sfoară
alimentară.

Rumeneşti ruloul pe toate părţile şi îl aşezi într-o tavă potrivită. Peste el, torni tot uleiul în care l-ai prăjit. îl dai la cuptorul încins în prealabil.

Ţii o oră, apoi o scoţi şi, înainte de a o servi, o ţii acoperită 20-30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.