Rulou de omleta

Printeaza

 

 

O reteta delicioasa de rulou de omleta din: oua, rosie, sunca, ton, cascaval, vanata, dovlecel, ardei, ceapa, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Rulou de omleta

  • 4 ouă
  • 1 roşie
  • 60 g şuncă presată (sau muşchiuleţ)
  • 50 g ton în ulei
  • 2 linguri caşcaval
  • 1/2 vânătă
  • 1/2 dovlecel
  • 1 ardei
  • 1 ceapă mică
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, dovlecelul, vânata, ardeiul, le tai cubuleţe şi le căleşti în ulei. Prăjeşti 2 omlete făcute din câte 2 ouă fiecare, numai pe o singură parte, pentru ca cealaltă parte să rămână moale. Scoţi omletele pe o hârtie de copt cu par­tea neprăjită în sus şi aşezi o parte de omletă peste cealaltă.

Aşezi şunca presată tăiată felii, întinzi tonul scurs de ulei, apoi legumele călite. Presari caşcavalul ras, rulezi cu ajutorul hârtiei, legi rulada cu aţă curată, o aşezi într-o tavă cu ulei şi o dai la cuptor pentru 15 minute.O scoţi, îndepărtezi hârtia şi aţa, o tai felii şi le aşezi pe o farfurie cu rondele de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.