Rulou de omleta
Printeaza
O reteta delicioasa de rulou de omleta din: oua, rosie, sunca, ton, cascaval, vanata, dovlecel, ardei, ceapa, ulei, sare si piper.
- 4 ouă
- 1 roşie
- 60 g şuncă presată (sau muşchiuleţ)
- 50 g ton în ulei
- 2 linguri caşcaval
- 1/2 vânătă
- 1/2 dovlecel
- 1 ardei
- 1 ceapă mică
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi ceapa, dovlecelul, vânata, ardeiul, le tai cubuleţe şi le căleşti în ulei. Prăjeşti 2 omlete făcute din câte 2 ouă fiecare, numai pe o singură parte, pentru ca cealaltă parte să rămână moale. Scoţi omletele pe o hârtie de copt cu partea neprăjită în sus şi aşezi o parte de omletă peste cealaltă.
Aşezi şunca presată tăiată felii, întinzi tonul scurs de ulei, apoi legumele călite. Presari caşcavalul ras, rulezi cu ajutorul hârtiei, legi rulada cu aţă curată, o aşezi într-o tavă cu ulei şi o dai la cuptor pentru 15 minute.O scoţi, îndepărtezi hârtia şi aţa, o tai felii şi le aşezi pe o farfurie cu rondele de roşii.
Pofta buna!