Rulou de pasta de mici
PrinteazaRulou de pasta de mici din: pasta de mici, telemea de vaca, unt, ulei, oua, piper, patrunjel.
- 600 g pastă de mici
- 300 g telemea de vacă
- 50 g unt
- 20 ml ulei
- 2 ouă
- piper
- 1/2 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Telemeaua o pui într-un vas, o sfărâmi şi o amesteci cu untul, piperul, gălbenuşurile şi pătrunjelul tocat fin. Pasta de mici o frămânţi, pentru a se lega mai bine, apoi întinzi un strat de 1 cm grosime, pe o foaie de aluminiu unsă cu ulei.
Peste stratul de pastă de mici întinzi compoziţia de brânză, rulezi cu ajutorul foliei de aluminiu, apoi aşezi ruloul într-o tavă unsă cu ulei, dar fără folia de aluminiu. Ungi ruloul de carne cu ulei şi îl ornezi după preferinţă cu puţină pastă de brânză.
Dai la cuptorul încins la 150°C, pentru circa 30 de minute. Pentru a fi sigur că ruloul se coace, nu trebuie să aibă mai mult de 6-7 cm în diametru.
Pofta buna!