Rulou de şuncă in aspic

Printeaza

Rulou de şuncă in aspic

Ingrediente:Rulou de şuncă in aspic

  • 250 g şuncă
  • 150 g aspic
  • 100 g maioneză
  • 750 g salată a la rus
  • 1/2 gogoşar în oţet
  • 1 castravecior în oţet

 

Mod de preparare:

Se pregăteşte un postament de salată. Se taie felii foarte subţiri de şuncă. Pe fiecare felie se pune puţină sa­lată şi se formează rulouri, care se aranjează la rînd pe pos­tamentul de salată.

După ce s-au răcit bine, se glasează cu aspic, lăsînd din nou să se răcească. Se modelează cu maioneză pe marginea postamentului de salată, iar între rulouri şi pe marginea platoului se decorează cu aspic tocat mărunt.

Se poate garnisi şi cu castraveciori tăiaţi în evantai, precum şi cu gogoşari roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.