Rulouri de peste cu sparanghel din: fileuri de salau, sparanghel, ciuperci, telina, ceapa, vin alb, usturoi, menta, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 4 fileuri de salau 400 g sparanghel 2 rosii medii 1/2 cana felii de ciuperci 1 lingura cu varf de telina rasa mare 2 linguri ceapa tocata marunt 100 ml vin alb sec 1 […]
Rulou din şalău de Nil cu praz şi mozzarella
PrinteazaRulou din şalău de Nil cu praz şi mozzarella din: file de salau de nil, praz, mozzarella, cuisoare, sare, piper, supa de legume, chipsuri de cartofi, suc de ananas, unt, zahar brun, miere.
- 220 g file de salau de Nil
- 50 g praz
- 30 g mozzarella
- cuisoare
- sare
- piper
- 100 ml supa de legume
- chipsuri de cartofi (pentru decor)
pentru sos:
- 50 ml suc de ananas
- 20 g unt
- 20 g zahar brun
- 1 lingurita miere
Mod de preparare:
Intr-o crăticioară pui la fiert pentru câteva minute prazul, cuişoarele şi supa.
Carnea de şalău o aplatizezi uşor între 2 folii de plastic.
Umpli cu felii de praz şi de mozzarella, rulezi, legi cu sfoară alimentară şi prăjeşti rulourile în tigaie, până îşi schimbă culoarea (se albeşte). Introduci la cuptor câteva minute.
Pentru servire, prepari un sos (reducţie) în tigaie din unt „tăvălit” în făină, zahăr brun, miere şi suc de ananas.
Rulou din şalău de Nil cu praz şi mozzarella
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Rulouri de peste (salau) cu sparanghel
Rulouri de şalău cu legume la cuptor
Rulouri de şalău cu legume la cuptor: file de salau, rosii, suc de rosii, lamaie, sare, piper, ulei de masline, busuioc verde, patrubjel, ardei rosu, usturoi, vin, ardei iute, foi de dafin. Ingrediente: 4 bucăţi file de şalău 2-3 roşii 200 ml suc de roşii zeama de la 1 lămâie sare piper 50 ml ulei […]
Pofta buna!