Rulouri din carne de vanat invelite in bacon din: carne de vanat, bacon, sare, piper, ulei de masline, rozmarin, usturoi, ceapa rosie. Explorați savoarea profundă și textura unică a cărnii de vânat prin această rețetă de rulouri înveșmântate în bacon, care promite să aducă pe mesele voastre gustul autentic al naturii. Aceste rulouri, fragede la […]
Rulou de porc cu oua si marar
PrinteazaRulou de porc cu oua si marar din: pulpa de porc, marar verde, oua fierte, ulei, piper, cimbru, sare.
Ingrediente:
- 1,600 kg pulpă de porc
- 800 g mărar verde
- 4 ouă fierte tari
- 100 ml ulei
- piper, cimbru, sare
Mod de preparare:
Ouăle, fierte tari, le tai în cuburi, le pui într-un castron şi le amesteci cu piper, cimbru, sare după gust şi mărarul verde tocat mărunt.
Desfaci pulpa de porc şi o baţi bine cu ciocanul pentru şniţele. Intinzi apoi bucata de carne pe masă, repartizezi în mijloc compoziţia de ouă şi mărar, rulezi, legi cu sfoară şi aşezi ruloul într-o tavă unsă cu ulei.
Stropeşti ruloul cu ulei şi introduci tava în cuptor pentru 50-60 de minute, la foc mediu, pana cand carnea este bine patrunsa si rumenită.
Serveşti ruloul rece, taiat felii.
Rulou de porc cu oua si marar
Pofta buna!
Rulouri din carne de vanat invelite in bacon