Rulou cu sunca si branza gouda

Printeaza

Rulou cu sunca si branza gouda din: ceapa, paine, unt, branza, sunca, salata, piper.

 

Ingrediente:

  • 1 ceapă roşie
  • 1 pâine albă rotundă
  • 100 g unt cu verdeaţă
  • 4 felii brânză gouda
  • 4 felii şuncă fiartă
  • 1/2 salată iceberg
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Rulou cu sunca si branza gouda: Tocaţi ceapa. Tăiaţi pâinea pe lung şi întindeţi-o dreptunghi.

Ungeţi-o cu unt şi aşezaţi ceapa, brânza, şunca şi foile de salată.

Piperaţi, apoi rulaţi pâinea bine, înfăşuraţi-o în fo­lie de aluminiu şi lăsaţi-o la rece circa 1 oră.

Tăiaţi-o şi ornaţi-o.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.