Rulou cu sunca si ceapa verde

Printeaza

Rulou cu sunca si ceapa verde din: piept de pui, sunca, ceapa verde, ciuperci, unt, smantana, mustar, vin, sare.

Ingrediente:Rulou_cu_sunca_si_ceapa_verde

  • 2 piepti de pui
  • 4 felii de sunca
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 6 ciuperci
  • 200 g unt
  • 100 ml smantana de gatit
  • 2 linguri cu mustar
  • 100 ml vin
  • sare

 

Mod de preparare:

Toacă mărunt ceapa şi trage-o în unt până ce se înmoaie. Taie pieptul de pui în bucăţi mari şi subţiri, apoi bate-le cu ciocanul de frăgezit.

Pe fiecare bucată de pui, pune ceapă călită, apoi câte o felie de şuncă. Rulează şi leagă.

Unge rulourile cu puţin unt, adaugă un praf de sare şi dă-le la cuptor cu puţină apă pentru 30 de minute, între timp, prepară sosul. Curăţă ciupercile şi taie-le în felii.

Pune la încins vreo două linguri cu unt şi căleşte ciupercile, iar când s-au înmuiat, stinge cu vin şi lasă să scadă, la de pe foc, pune muştarul şi smântână.

Potriveşte de sare şi amestecă până ce se omogenizează.

Rulou cu sunca si ceapa verde

Rulou_cu_sunca_si_ceapa_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.