Rulouri de Primăvară cu Hrișcă din: hrisca, orez, creveti decorticati, morcov, castravete, frunze de menta, coriandru, avocado, sos de peste, suc de lamaie, ardei iute. Utilizând hrișca fiartă ca bază pentru umplutură, alături de o selecție de legume proaspete și creveți sau tofu, aceste rulouri reprezintă o opțiune sănătoasă și delicioasă, perfectă pentru o masă […]
Rulou cu sunca si ciuperci
PrinteazaRulou cu sunca si ciuperci din: sunca, ciuperci, ulei, salata.
- 2 felii şuncă slabă presată
- 100 g ciuperci (champignon)
- 2 linguriţe ulei
- frunze de salată verde tocată
Mod de preparare:
Se curăţă ciupercile, se spală in mai multe ape şi se scurg.
Se taie apoi şi se călesc în ulei, adăugandu-li-se cate puţină apă caldă, pană se inmoaie.
Se lasă să se răcească şi se adaugă frunzele de salată tocate. Se aşază peste feliile de şuncă, care se rulează.
Se servesc pe cate o frunză de salată verde.
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulouri de Porc cu Bacon și Brânză
Rulouri de Porc cu Bacon și Brânză din: cotlete de porc, bacon, branza cheddar, ulei de masline, sare, piper, rozmarin. Pentru iubitorii de carne, rulourile de porc reprezintă o combinație perfectă de arome și texturi. Această rețetă aduce împreună suculența cărnii de porc, aroma intensă a baconului și gustul cremos al brânzei, creând un fel […]
Rulouri din carne de vanat invelite in bacon
Rulouri din carne de vanat invelite in bacon din: carne de vanat, bacon, sare, piper, ulei de masline, rozmarin, usturoi, ceapa rosie. Explorați savoarea profundă și textura unică a cărnii de vânat prin această rețetă de rulouri înveșmântate în bacon, care promite să aducă pe mesele voastre gustul autentic al naturii. Aceste rulouri, fragede la […]
Rulouri cu somon afumat si spanac
Rulouri cu somon afumat si spanac din: foi de placinta, spanac, somon afumat, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1/2 pachet foi de plăcintă 500 g spanac 300 g somon afumat 2 cepe 2-3 căței de usturoi 200 ml ulei sare piper Mod de preparare: Cureți spanacul și îl speli în mai multe ape. […]
Pofta buna!