Rulouri a la Italia

Printeaza

Rulouri a la Italia

Rulouri a la Italia

Ingrediente:

  • 75 g ciuperci champignon
  • 1 morcov
  • 2 cepe verzi
  • 2 tulpini de ţelină
  • 1 căţel de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 600 g file de vită
  • 125 g mozzarella
  • 150 g carne tocată de viţel
  • sare
  • piper
  • 500 ml vin roşu
  • 200 g ceapă mică
  • 4 roşii
  • 1 foaie de dafin
  • 1 crenguţă de rozmarin

Preparare:

Taiati cuburi ciupercile, legumele şi usturoiul. Căliţi-le în 2 linguri de ulei. Crestaţi carnea de vită. Tăiaţi mozzarella cuburi, amestecaţi-o cu legumele şi carnea tocată, apoi condimentaţi-o.

Intindeţi amestecul rezultat peste carnea de vită, apoi rulaţi-o şi fixaţi-o. Prăjiţi rulourile astfel formate în ulei, dar mai întâi condimentaţi-le. Turnaţi vinul.

Adăugaţi ceapa, roşiile tăiate în patru, foaia de dafin şi rozmarinul. Fierbeti carnea înăbuşit, la foc mic, circa 60 de minute

Pentru a obţine o bucată de carne subţire, împărţiţi bucata de file în trei şi crestaţi partea de sus de la stânga, iar pe cea de jos de la dreapta. Presaţi carnea până se aplatizează.

Rulouri a la Italia

Rulouri a la Italia.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.