Rulouri a la Italia
PrinteazaRulouri a la Italia
Ingrediente:
- 75 g ciuperci champignon
- 1 morcov
- 2 cepe verzi
- 2 tulpini de ţelină
- 1 căţel de usturoi
- 4 linguri ulei
- 600 g file de vită
- 125 g mozzarella
- 150 g carne tocată de viţel
- sare
- piper
- 500 ml vin roşu
- 200 g ceapă mică
- 4 roşii
- 1 foaie de dafin
- 1 crenguţă de rozmarin
Preparare:
Taiati cuburi ciupercile, legumele şi usturoiul. Căliţi-le în 2 linguri de ulei. Crestaţi carnea de vită. Tăiaţi mozzarella cuburi, amestecaţi-o cu legumele şi carnea tocată, apoi condimentaţi-o.
Intindeţi amestecul rezultat peste carnea de vită, apoi rulaţi-o şi fixaţi-o. Prăjiţi rulourile astfel formate în ulei, dar mai întâi condimentaţi-le. Turnaţi vinul.
Adăugaţi ceapa, roşiile tăiate în patru, foaia de dafin şi rozmarinul. Fierbeti carnea înăbuşit, la foc mic, circa 60 de minute
Pentru a obţine o bucată de carne subţire, împărţiţi bucata de file în trei şi crestaţi partea de sus de la stânga, iar pe cea de jos de la dreapta. Presaţi carnea până se aplatizează.
Rulouri a la Italia
Pofta buna!