Rulouri de ardei cu anchoa şi capere

Printeaza

Rulouri de ardei cu anchoa si capere din: ardei, anchoa, capere, usturoi, pesmet, unt, patrunjel, otet, ulei de masline, zahar si sare.

 

Ingrediente:

  • 4-5 ardei
  • 150 g anchoa in ulei de masline
  • 100 g capere
  • 3-4 catei usturoi
  • 3 linguri pesmet
  • 100 g unt
  • patrunjel
  • 2 lingurite otet balsamic
  • 2 lingurite ulei de masline
  • o lingurita zahar
  • sare

 

Mod de preparare:

Se spală ardeii, se curăţă de seminţe si se înfăşoară în hârtie de copt. Se asază în tava tapetată cu sare şi se coc în cuptor.

După ce s-au copt, se lasă câteva minu¬te să se răcorească, apoi se îndepărtează coaja. Se taie fâşii şi se pun în sită la scurs.

In acest timp, se pregăteşte umplu¬tura. Se pun într-un bol caperele, untul, verdeaţa, usturoiul, anchoa şi pesmetul.

Se adaugă sare după gust şi se pasează cu blenderul.

Se umplu fâşiile de ardei cu compoziţia pregătită, se rulează si se prind cu scobitori.

Oţetul balsamic se amestecă împreună cu puţin ulei de măsline, sare si o linguriţă de zahăr.

Cu acest sos se servesc rulourile.

 

Rulouri de ardei cu anchoa şi capere

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.